ВАННАСТАВНЕ АКТИВНОСТИ

Информација о актуелним дешавањима.

Хуманитарна аукција

16. Хуманитарна аукција васкршњих јаја

Ученици наше школе традиционално као и сваке године наступили су на 16.-ој по реду хуманитарној аукцији васкршњих јаја, која се одржала 21. априла 2022. године у Ликовном салону Народног универзитета. Надметање за куповину уникатних украса највећег хришћанског празника помоћи ће лечење троје оболеле деце сиромашних породица.

Хуманитарна

Светски дан давалаца крви

Светски дан давалаца крви

Сваког 14. јуна на целом свету се обележава Светски дан давалаца крви. Овај догађај је прилика да се пажња грађана усмери према потребама за крвљу и крвним продуктима, али представља и прилику за захвалност даваоцима крви, а Општина Трстеник је по развијености добровољног давалаштва крви међу бољим општинама у Србији.
У Ликовном салону Народног универзитета, 14. јуна реализиван је традиционални конкурс на тему “Крв живот значи“ у коме су учешће узели ученици свих школа са подручја општине Трстеник. Ученици наше школе Михајло Милутиновић, у класи наставника Немање Ерића и Урош Бошковић, у класи наставника Игора Станојевића уприличили су догађај.

Светски дан давалаца крви

Пролећни концерт ученика клавира

Пролећни концерт ученика клавира и хармонике издвојеног одељења Милутовац

На пролећном концерту који се одржао 21. априла у дворишту ОШ“Раде Додић“ у Милутовцу, наступили су ученици клавира у класи наставника Катарине Божић и наставника Миле Павловић и ученици хармонике у клaси наставника Николе Дамјанића. Гост на концерту била је Исидора Југовић, ученица завршног разреда клавира, у класи наставника Анђеле Станковић.

Пролећни концерт ученика клавира
Пролећни концерт ученика клавира

„ЗУМ“ - Међународни фестивал камерне музике

-„Посета првом међународном фестивалу класичне камерне музике „ЗУМ“-носиоци активности: Милош Милутиновић, наставник кларинета, Милица Арсенијевић, наставник флауте;

Zum

Ускрс, вера, нада

Тематски дан „Ускрс, вера, нада“

Носиоци активности: Катарина Максић Козић, наставник солфеђа и СТП, Бојана Кнежевић, наставник СТП, Нина Марушић, наставник соло певања.

Ускрс, вера, нада

„Музику да стварамо,
заједно да растемо“

Носиоци активности: директор, помоћник директора, педагог, тим за промоцију школе, ОС


Big Fashion

„Big Fashion pozornica“

Otvorena učionica,(мастер клас флауте држао Карољ Марочик, редовни професор на ФМУ К рагујевац-носиоци активности: Верица Нерић, наставник флауте, аутор, Милица Арсенијевић, наставник флауте, Младен Тодоровић, клавирски сарадник, Наташа Живковић, директор, Тијана Милић, педагог, Милан Јовић, наставник виолине. Лепа међуградска сарадња успостављена је са Art Quart-om, Big fashion Крагујевац.

Big Fashion
Big Fashion

„Природа је дом“
Носиоци активности: Мила Павловић, наставник солфеђа, Никола Дамјанић, наставник хармонике; објављена на интернет порталу пројекта “Одговоран однос према здрављу“. Активност је препозната као угледан пример од стране просветних саветника ШУ Крушевац.

„Засади дрво“
Носиоци активности: наставници и ученици у издвојеним одељењима у Медвеђи и Милутовцу;

Архива чланака

2022 година | Текућа година